Grof zeezout is de ideale smaakmaker om je gerechten helemaal af te maken. De grove zoutkorrels zorgen voor een heerlijke smaaksensatie in je mond. Je kunt grof zeezout ook zelf fijnmalen in een zoutmolen of met een vijzel.
Ons grove zeezout wordt op authentieke wijze gewonnen in Portugal. Hiervoor worden speciale zoutpannen gevuld met zeewater, waarna het water verdampt in de zon en er zoutkristallen overblijven. Door het zout zorgvuldig te wassen en drogen blijven er pure grove zoutkorrels over.
Grof zeezout is lekker om te gebruiken voor het op smaak brengen van vlees, vis en groenten. Ook is het zout door de grove structuur erg geschikt om te gebruiken over je salades, broodbeleg of eitje. Of verwerk eens grof zeezout in zelfgemaakte zoete baksels met chocolade, een bijzonder lekkere combinatie!
Ingrediënten: zeezout
Land van herkomst: Portugal
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Productomschrijving en voedingswaarde is tot stand gekomen in samenwerking met Hanne van Meel MSc van Metis Food Consultancy
Nog geen reviews