Onze gemalen biologische zwarte peper geeft je maaltijden extra pit. Zwarte peper is een van de meest gebruikte specerijen wereldwijd. De pittige smaakmaker zorgt ervoor dat alle smaken uit je maaltijd optimaal naar voren komen.
Zwarte peper wordt verkregen uit de onrijpe bessen van de plant Piper nigrum. Deze plant komt van oorsprong voor in vochtige tropische gebieden, zoals Azië en Zuid-Amerika. Na de oogst worden de bessen in de zon gedroogd, waardoor de kenmerkende zwarte peperkorrels ontstaan. Onze biologische zwarte peper is afkomstig uit Sri Lanka.
Zwarte peper is haast niet weg te denken in iedere keuken. Deze fijngemalen biologische zwarte peper is de ideale smaakmaker tijdens het koken of om weg te zetten op tafel bij de maaltijd. Voeg de zwarte peper bij voorkeur pas toe tegen het einde van de bereiding van je maaltijd, omdat peper zijn smaak en aroma verliest wanneer het te lang verhit wordt.
Ingrediënten: peper zwart (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Sri Lanka
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1192 kJ / 285 kcal | |
Vet | 3,3 g | |
- waarvan verzadigd | 0,8 g | |
Koolhydraten | 52,0 g | |
- waarvan suikers | 49,4 g | |
Voedingsvezels | 13,1 g | |
Eiwitten | 10,9 g | |
Zout | 0,004 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews