Pesto sticks zijn krokante ovengebakken broodstengels omhuld in een heerlijk kruidig laagje met pestosmaak. De stengels zijn heerlijk om tussendoor van te knabbelen of om te serveren op een borrelplankje.
Pesto sticks zijn een traditionele Italiaanse snack. In Italië worden de knapperige broodstengels van tarwebloem en olijfolie ‘grissini’ genoemd. Ze worden vaak gegeten als snack met een dun plakje ham eromheen gewikkeld of samen met het aperitief en het broodplankje voorafgaand aan de maaltijd.
Onze knapperige pesto sticks zijn heerlijk om zo los te eten of met een dip, zoals aïoli of een Italiaanse tomatensalsa. Ook kun je ze wikkelen in een dun plakje ham, net zoals de Italianen dat doen. Deze krokante broodstengels met pestosmaak zullen ook zeker bij je visite goed in de smaak vallen.
Ingrediënten: tarwebloem, olijfolie, biergist, palmolie, tarwemout, zout, basilicum 3%, knoflook 0,3%
Land van herkomst: Nederland
Allergenen: bevat gluten en kan sporen bevatten van noten, pinda's, soja en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1930 kJ / 459 kcal | |
Vet | 17,0 g | |
- waarvan verzadigd | 2,9 g | |
Koolhydraten | 64,0 g | |
- waarvan suikers | 4,0 g | |
Voedingsvezels | 3,2 g | |
Eiwitten | 11,0 g | |
Zout | 2,7 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews